Join me, and together we can rule the world !

Bitterheten fyller mig en dag som denna. Den planerade resan upp till mitt efterlängtade lilla Peking blev inställt av både en och annan anledning. Istället blev det en tripp till Wästervik. Det enda som var bra med det var att jag faktiskt fick tag i världens finaste tavla. Min kära mor misstyckte lite, men jag är så nöjd nöjd nöjd. Hon förstår sig inte på mig ibland. Tur att jag har andra som gör.
 
Helt enkelt har det blivit någon av en Star Wars- dag idag. För en kär vän till mig la även upp denna video idag. Jag blev så lycklig i själen och den fick förgylla min annars lite bittra och ledsna dag. Hoppas den kan göra det för er också.
 
 

Småland är namnet på det kära

OJoj, vad dålig jag är på att uppdatera och jag som hade stora ambitioner om denna blogg. Men jag får väl skylla på semestern, eller som vi som går i skolan säger sommarlovet. Solsken och sommarlovsaktiviteter tog över.

Men jag lever och jag mår bra och jag underhåller Småland så gott jag kan. Snart väntar jobbet och fler brända fingrar. Sibylla är lite roligare än sist av någon anledning, jag kan inte förklara varför.

Vi hörs snart igen

RSS 2.0