Ominstallation på G

Jag är en av de största tekniknördarna och materialisterna jag känner tror jag. Må hända att jag faktiskt känner några till, men jag är helt såld på nya tekniska prylar, men också gamla som har en bra funktion i sitt liv. Okej, jag erkänner, det finns en hel del onödiga tekniska prylar i mitt hem också men det är en helt annan femma.

Det finns bara ett litet, litet problem. All form av teknik lite självdör när jag är inom en radie på fem meter. Lite problematiskt kanske ni tänker eftersom att jag måste bo i någon form av lägenhet eller liknande som faktiskt har teknik inom en radie på fem meter. Ja, det är rätt problematiskt ska jag säga er. Kanske tänker ni också att jag skojar lite med er. Det gör jag inte. Ni kan fråga vem som helst som känner mig, de skulle alla skratta och nicka igenkännande. En kompis har till och med en regel att jag inte kommer få befinna mig i hans framtida lägenhet mer än en dag för att han inte ska behöva omistallera alla sina datorer.
Hon måste göra fel tänker några av er också kanske, men nej. Oftast gör jag inte fel (uppmärksamma ordet oftast; jag är inte felfri). Oftast så ger saker och ting bara upp av sig självt och sen när någon annan gör det på exakt samma sätt så funkar det plötsligt. Det är ett mysterium och allt ack så sant. Tyvärr.

Idag sitter jag och försöker få över allt jag har på min lilla dator, som precis blivit omdöpt till WierdBot eftersom att hon faktiskt inte funkar för någon, inte ens de som faktiskt kan få mina prylar att funka i vanliga fall, till stora hårddisken The Black Box. Detta för att jag planerar en omistallation av WierdBot då jag fått för mig att hon inte kommer vara lika konstig efter det. Dock har jag en märklig känsla av att något kommer att försvinna och att det kommer att gå helt galet när jag gör det. Så jag funderar allvarligt på att gå till min första support i andra änden av stan, min kära pojkvän som ibland bara behöver titta på mina saker så funkar de.

Men just nu så handlar det om att försöka få med allt på The Black Box och försöka att inte bli av med något viktigt när omistallationen sker. Och under tiden WierdBot och The Black Box tuggar tillsammans så räknar jag logaritmer och sönderfall och låstas att jag kan allt till provet på fredag! Heja heja!


Under construction

Kära bloggläsare, ni får ursäkta röran här på bloggen. Den är just nu under bearbetning, så ha lite överseende om inläggen är få och sidan ser konstig ut.

Så länge får ni ett bra TEDtalk av mig


A fresh start

Jag har tidigare i mina dar försökt att föra blogg, men det slutade som många andra bloggar. Den som skrev inläggen skrev allt färre tills inga alls lades ut och denna skrivare var ju då jag. Så det här blir tredje gången gilt för mig och jag har inspiration som ingen annan.

Så kära läsare, välkommen till min blogg. Här slutar verkligheten!

RSS 2.0