Det är dags att klassa upp sig

Skiftesveckan är nu över. Det känns som att det gick alldeles för fort, men ändå var den rätt lagom lång ändå. Känner mig rätt sliten idag, kanske dels beroende på de procenthaltiga dryckerna från gårdagen, men också för att vi kämpat hårt och pillat och sytt och limmat och haft aktiviteter i en hel vecka nu.

Och det finns så mycket att berätta egentligen från veckan, alla aktiviteter och uppdrag vi utsatt de stackars Trälarna för, men det kommer att bli en sådan lång lista som man aldrig kommer att orka läsa sen. Men det blev precis den där episka skiftesveckan vi verkligen hade planerat för, där allt gick i temat 1700-1800- talet. Och alla akktiviteter var av en blandad kompott. Tipspromenad där svaren var rebusar på slutet som ledde dem ivåg till ett rum, lunchgympa utanför lunchcafeterian, dansuppvisning på samma plats, campusrundan där de gick runt på olika stationer och satt ihop med silvertejp i armar och händer, speeddejtningen i Folkparken, tvinga Trälarna att krypa ner för trapporna i Kåkenhus och sen framför allt Skiftesdagen igår. Vemod kontra stress då det var en hel del att hinna med även då.
Men att se de små under denna vecka, hur kul de faktiskt verkar som att de haft och att se dem klassas upp till Societet har varit en fantastisk känsla. Och ingivit en känsla av stolthet och lycka att det blev så perfekt och bra som det blev.

Även vi gamlingar har klassats upp en klass. Nu inväntas bara inskiftningen till Adeln, men vi är förberedda.



Adeln 12/13


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0